Echipa engleză FC Liverpool a pierdut miercuri seara, în deplasare, scor 0-2, meciul disputat în faţa concitadinei Everton, în etapa a 34-a din Premier League.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Everton s-a impus pe Goodison Park, câştigând cu 2-0 într-o nouă ediţie a Merseyside derby. Jarrad Branthwaite a deschis scorul în minutul 27 pentru gazde, iar în minutul 58 Dominic Calvert-Lewin a făcut 2-0, un scor care aduce a patra înfrângere stagională pentru FC Liverpool şi a doua în ultimele trei meciuri, după 0-1 cu Crystal Palace.

Liverpool rămâne pe locul secund în Premier League, cu 74 de puncte, în timp ce Everton este pe locul 16, cu 33 de puncte. Lider în clasament este Arsenal, cu 77 de puncte, iar pe locul 3 se află Manchester City, cu 73 de puncte.

Rezultate înregistrate miercuri, în etapa a 34-a din Premier League:

Wolverhampton – Bournemouth 0-1 (Semenyo 37);

Crystal Palace – Newcastle 2-0 (Mateta 55, 88);

Everton – FC Liverpool 2-0 (Branthwaite 27, Calvert-Lwin 58);

Manchester United – Sheffield United 4-2 (Maguire 42, Bruno Fernandes 61, 81 penalti, R. Hojlund 85 / Bogle 35, Brereton 50).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.