Campioana Dinamo Bucureşti a învins marţi, pe teren propriu, într-o atmosferă electrizantă, formaţia daneză Skjern Handbold, scor 28-27 (14-15), în turul sferturilor de finală ale European League. Returul va fi în 30 aprilie, în deplasare, pentru un loc la Turneul F4.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Principalii marcatori ai partidei au fost Kukic 7 goluri, Kasparek 5, Rosta 4, pentru Dinamo, respectiv V. Bergholt 5, E. Bergholt 5, Nazare 5, pentru echipa daneză.

Campioana Dinamo Bucureşti s-a calificat în sferturile de finală ale European League, după ce a învins formaţia daneză Bjerringbro-Silkeborg (27-24 şi 37-34).

Dinamo a mai atins optimile acestei competiţii, fosta Cupa EHF, în sezonul 2004-2005, când a fost eliminată de IFK Skovde, iar în sezonul precedent a jucat semifinale, cu BM Altea, ratând finala în 20 martie 2004.

În celelalte confruntări din sferturi se duelează Fuchse Berlin – HBC Nantes, IK Savehof - SG Flensburg-Handewitt (30-41 în tur) şi Rhein-Nekar Lowen – Sporting CP.

Turneul Final Four va avea loc la Hamburg, în 25-26 mai.

Fuchse Berlin este deţinătoarea trofeului.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.