Echipa greacă Olympiacos Pireu s-a calificat joi seara în finala Conference League, după ce a învins pe teren propriu, scor 2-0, gruparea engleză Aston Villa. Ambele goluri au fost marcate de El Kaabi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Echipa gazdă a deschis scorul în minutul 10, prin omul care a înscris un hat-trick şi în meciul tur, Ayoub El Kaabi. Marocanul a marcat cel de-al şaptelea său gol în Conference League şi al 13-lea în cupele europene, în acest sezon. Aston Villa a avut posesia balonului, dar grecii au demontat atacurile engleze şi elevii lui Unai Emery nu au fost cu adevărat periculoşi la poarta lui Tzolakis.

Olympiacos a mai înscris o dată, prin acelaşi El Kaabi, care cu cinci goluri marcate şi-a calificat echipa pentru prima oară într-o finală de cupă europeană.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Olympiacos s-a impus cu 2-0 şi, cu 6-2 scor cumulat după cele două manşe, merge în finală, unde va înfrunta echipa italiană AC Fiorentina.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.