După ce a trecut de Manchester City cu Real Madrid (1-1, 3-4 la loviturile de departajare) în manşa secundă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor, miercuri seara, Carlo Ancelotti a subliniat sacrificiile defensive făcute de jucătorii săi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am început bine cu acel gol, apoi am suferit, luptând şi dând totul. Cred că ne-am apărat foarte, foarte bine. Supravieţuind? Ştim cum să facem asta de ani de zile. Mereu ieşim din situaţii imposibile. Toată lumea ne credea morţi, dar Real nu moare niciodată. Guardiola m-a felicitat şi mi-a urat noroc. Este un mare domn, aşa cum a fost întotdeauna", a spus Ancelotti.

La râmdul său, Pep Guardiola a mulţumit jucătorilor, spunând că aceştia au dat tot ce au putut. "Le mulţumesc jucătorilor mei, din toată inima. Mi-a plăcut cum am jucat, dar fotbalul înseamnă să câştigi, iar noi nu am făcut acest lucru, chiar dacă am fost excepţionali. Nu ne-am transformat ocaziile, chiar dacă toată lumea a jucat la un nivel foarte ridicat. Felicitări Realului. Am dat totul, aşa că nu am niciun regret".

Echipa spaniolă Real Madrid s-a calificat miercuri seara în semifinalele Ligii Campionilor, după ce a învins, în deplasare, la lovituri de departajare, scor 4-3, campioana en-titre a Europei, Manchester City.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.