Componenţii echipei FCSB au primit medaliile şi trofeul de campioni ai României, sâmbătă seară, pe Arena Naţională, în faţa a aproape 55.000 de spectatori.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE

Campionii au fost întâmpinaţi în faţa Ateneului Român cu un spectacol pirotehnic şi cu melodia “We are the champions”, în uralele şi scandările numeroşilor suporteri prezenţi acolo.

Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate

Fotbaliştii şi suporterii au scandat la unison: “Campionii, campionii, ole, ole, ole!”, dar şi "Bucureşti, Steaua Bucureşti!"

“Sper ca anul viitor pe vremea asta să ne întâlnim tot aici. Vă mulţumim”, le-a spus Darius Olaru suporterilor.

Echipa s-a bucurat câteva minute alături de suporteri, după care autocarul a plecat. 

UPDATE

Autocarul campionilor, unul descoperit, a plecat de la Arena Naţională. Pe autocar se afla un banner cu mesajul: “Back in business. We are the champions”.

Campionii vor parcurge traseul Bulevardul Basarabia, Piaţa Muncii, Piaţa Alba Iulia, Piaţa Unirii, Splaiul Independenţei, Str. Vasile Pârvan, Str. Ştirbei Vodă, Piaţa George Enescu. În faţa Ateneului Român, jucătorii vor sărbători trofeul cu suporterii strânşi acolo.

ŞTIREA INIŢIALĂ

Ceremonia a avut loc la finalul meciului de pe teren propriu cu CFR Cluj, pierdut cu scorul de 0-1. La partidă a fost prezent şi Gigi Becali, care a declarat că singurul lucru pe care îl regresă este că echipa nu a câştigat. “Dar nu asta e problema. Problema este ce facem mai departe. Doi-trei atacanţi sigur iau. Coman o să fie în preliminarii”, a afirmat el la Digi Sport.

Mihai Stoica s-a adresat spectatorilor în startul festivităţii: “Titlul este al vostru”. Oficialul a fost cel care i-a chemat la scenă pe toţi campionii pentru a-şi primi medaliile din partea reprezentanţilor LPF.

Toţi au purtat tricouri cu mesajul “Campion Naţional” şi cu numărul 27. Tehnicianul Elias Charalambous a fost primul ovaţionat de fani, iar apoi jucătorii, după ce în prealabil au ajuns pe gazon toţi membrii stafului şi angajaţi care au contribuit la echipă.

Înainte de intrarea lui Vlad Chiricheş, microfonul pe care îl folosea s-a defectat. Atunci, întregul stadion a scandat: Chiricheş! Stoica a primit o portavoce de la suporteri, însă înainte să o folosească şi-a primit înapoi microfonul în stare de funcţionare şi şi-a continuat prezentarea cu Florinel Coman.

Pe podium a fost invitat şi marele campion Ilie Năstase, care a primit şi el o medalie.

Darius Olaru a fost cel care a ridicat primul trofeul deasupra capului, în ovaţiile publicului.

FCSB şi-a asigurat titlul încă de luna trecută. Precedentul titlu al bucureştenilor data din 2015.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.