Arbitrul Marian Barbu a decis să întrerupă meciul de la Craiova, după ce suporterii olteni au aruncat cu scaune pe teren.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - 

Jocul s-a reluat după câteva minute de întrerupere.

Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate

ŞTIREA INIŢIALĂ

După golul de 3-1 marcat pentru sibieni de Gabi Iancu, în minutul 82, fanii olteni s-au supărat pentru că echipa lor era deja retrogradată şi, după ce le-au strigat jucătorilor că sunt mercenari, au rupt scaune din tribună şi le-au auncat pe teren. Arbitrul Marian Barbu a întrerupt jocul, apoi a avut o discuţie cu observatorul meciului şi a decis să trimită jucătorii la vestiare, în minutul 86, considerând că aceştia nu se află în siguranţă pe teren.

Jandarmii erau pregătiţi să intervină.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.